✔ ​Kompetent rådgivning

 ✔ Sans for detaljer

  ✔ Altid til aftalt tid & pris

Spartling af væg og loft med sikker hånd og spartel

​Vi spartler helt efter dine ønsker og forventninger

​Ønsker du professionel spartling af væg eller loft? Så lad os spartle dine vægge eller lofter for dig og sikre et ordentligt arbejde. Hos Egnens Malerfirma lever vi af tilfredse kunder, og vi udfører gerne spartelarbejde for private, erhverv og institutioner i blandt andet Vejle, Horsens, Hedensted og omegn.

Vi lægger vægt på kvalitet og æstetik, og vi har sans for de små detaljer. Derudover lægger vi vægt på at give kompetent rådgivning og levere det færdige arbejde til den aftalte tid og pris. Dermed kan du se frem til, at spartelarbejdet står mål med dine ønsker og forventninger.

Vi sikrer et ordentligt spartelarbejde i god kvalitet

​Vi udfører alle former for spartelarbejde i huse og større ejendomme, og det kan være både pletspartling og fuldspartling. Vi udfører også gerne det efterfølgende malerarbejde. Du kan med fordel inddrage os tidligt i forløbet, hvis du ønsker professionel vejledning i valg af metoder, materialer og farver.

Vi beskæftiger udelukkende faguddannede malere, og vi anvender kun spartel og spartelmasse af bedste kvalitet. Det er din sikkerhed for, at vi altid leverer kvalitetshåndværk ved spartling af væg eller loft. Det er kort sagt vigtigt for os, at vores kunder altid modtager et omhyggeligt arbejde lige fra den indledende planlægning til den afsluttende rengøring.

Modtag et godt tilbud på spartling af væg eller loft

​Vi er kun et opkald væk, og du er velkommen til at kontakte os for at få mere at vide om vores ydelser og priser for pletspartling og fuldspartling. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven. Samtidig kan vi fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe med en sikker hånd og spartel på væg eller loft. Derpå kan vi give et uforpligtende tilbud med en god pris på den ønskede spartling af væg eller loft.

Få udført dit næste maleprojekt. Få et gratis og uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder?

"God service, god rådgivning og god pris!"

"Kæmpe skud ud til de dygtige folk fra Egnens Malerfirma. Vi fik malet køkken, stue og soveværelse og er vildt glade for det. God service, god rådgivning og god pris - prøv dem selv!"

Daniel Skovsbo Erichsen

"Varmeste anbefalinger!"

"Bygget nyt hus og havde Egnens Malerfirma til at arbejde for os. Fantastisk arbejde, til en pris hvor vi alle kan være med. Vores varmeste anbefalinger til Sisse og Egnens Malerfirma."

Tommy Sundnielsen

Kontakt os for rådgivning og et uforpligtende tilbud

- Vi står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Egnens Malerfirma ApS

Hovedgaden 19 st. tv. 8763 Rask Mølle

Telefon: 42 48 85 51

E-mail: info@egnens-malerfirma.dk

CVR: 41760907

Følg os på Facebook

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 15.30

Fredag: 07.00 - 12.30

Lørdag og søndag: Lukket

​E-mails besvares hurtigst muligt.

Medlem af